Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlový chléb bez lepku, mléka a vajec

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 12. 2011 15:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 840 kJ / 2 113 kcal
Bílkoviny54,00 g
Tuky40,65 g
Vláknina40,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,85 g
Sůl12,02 g
Sacharidy362,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jáhly (loupané proso) mají vysoký obsah minerálních látek, hlavně draslíku, hořčíku, železa, zinku, fosforu a mědi. Z vitamínů jsou to především vitamíny skupiny B.

Věřím, že jahelnou mouku by do chleba mohli přidat i lepkáři, zvýší tím nutriční hodnotu pečiva a chlebík zase trochu ozvláštní. Jen pozor, samotná jahelná mouka velmi špatně kyne, proto je lepší ji namíchat s dalšími druhy.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí jáhlový chléb chléb z jáhlové mouky jáhlové pečivo pecivo z jahlove mouky jáhelný chléb chleba z jáhlové mouky pečení z jáhlové mouky chléb z prosa jáhly recepty proso recepty jahelny chleba jak upect jáhlovy kolac pečeme z jáhlové mouky chleba z prosa chleba z jahelné mouky pečeme z jahelné mouky jahlová mouka recept peceni z jahelne mouky jsou jáhly bezlepkové proso chléb

Suroviny: voda, olej, ocet jablečný, sůl, cukr, mouka bezlepková jizerka, mouka jáhlová, kaše bramborová instantní bez mléka, koření chlebové, semínka lněná, droždí sušené

TopRecepty.cz

Jáhlový chléb bez lepku, mléka a vajec

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/21ZA