Bezchybný pařížský salát podle ČSN: Lahůdku z dob minulých připravíte snadno a rychle, chutí vás úplně dostane
Prosincový superúplněk zasáhne do našich jídelníčků: Býci půjdou po kvalitě, Lvi budou bojovat s chutěmi, Raci vsadí na polévky
Bahula uvařila 2. 2. 2012 21:25 Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
yoghurtt uvařila 22. 9. 2010 18:38 Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
yoghurtt uvařila 22. 9. 2010 18:38 Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie na talíři: Palačinky i jiné placky dříve bývaly jídlem chudých. Dnes ty nejlahodnější připravíte ze zakysané smetany