KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Bahula uvařila 2. 2. 2012 21:25 Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
yoghurtt uvařila 22. 9. 2010 18:38 Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
yoghurtt uvařila 22. 9. 2010 18:38 Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou
27 foto Domácí Kinder vajíčka vytvoříte během chvíle a za pár korun: Koledníci od vás nebudou chtít na Velikonoce odejít
Jednoduchá pomazánka z uzené makrely: Důležitý je výběr ryby, s hořčicí a majonézou pomazánka chutná nejlépe