Šéfkuchař radí, jak na dokonalý řízek: Klíčem k úspěchu je snadný fígl s trojobalem a správné smažení
varilamyskakasicku uvařila 5. 3. 2012 12:39 Játrovo-zázvorové knedlíčky do polévek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 3. 2012 12:39 Játrovo-zázvorové knedlíčky do polévek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 3. 2012 12:38 Játrovo-zázvorové knedlíčky do polévek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 3. 2012 12:35 Játrovo-zázvorové knedlíčky do polévek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 5. 3. 2012 12:35 Játrovo-zázvorové knedlíčky do polévek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
4 foto Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby