Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
Nakládané melounové slupky: Vynikající chuťovka, kterou využijete třeba ke grilovanému masu nebo k sýrům
Iduun uvařila 27. 1. 2013 20:38 Jednoduchá mrkvová polévka se zázvorem - výborná na zimu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iduun uvařila 27. 1. 2013 20:38 Jednoduchá mrkvová polévka se zázvorem - výborná na zimu 0 0 Zobrazit detail Kousky mrkve a cibulky podusíme na másle Okomentovat
Iduun uvařila 27. 1. 2013 20:38 Jednoduchá mrkvová polévka se zázvorem - výborná na zimu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření