Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
K@tka uvařil 7. 7. 2012 19:52 „Jednoduchá, rychlá a chutná“: Karotková polévka s kokosovým mlékem 0 0 Zobrazit detail Karotková polévka Okomentovat
K@tka uvařil 7. 7. 2012 19:52 „Jednoduchá, rychlá a chutná“: Karotková polévka s kokosovým mlékem 0 0 Zobrazit detail Suroviny na karotkovou polévku Okomentovat
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
7 důležitých potravin, které dovezl Kolumbus z Ameriky do Evropy: Jsou mezi nimi brambory, rajčata i kakao