Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
opuncie uvařil 19. 2. 2010 15:24 Jednoduché fazolky 0 0 Zobrazit detail napřed dobře očistit Okomentovat
opuncie uvařil 19. 2. 2010 15:23 Jednoduché fazolky 0 0 Zobrazit detail málo omáčky a hodně fazolek, tak to máme nejradši Okomentovat
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá