Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
opuncie uvařil 19. 2. 2010 15:24 Jednoduché fazolky 0 0 Zobrazit detail napřed dobře očistit Okomentovat
opuncie uvařil 19. 2. 2010 15:23 Jednoduché fazolky 0 0 Zobrazit detail málo omáčky a hodně fazolek, tak to máme nejradši Okomentovat
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Video Zkušená perníkářka radí, jak nazdobit perníčky: Nejdůležitější je ta správná hustota polevy, říká