Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Dejnau uvařila 7. 7. 2024 13:33 Jednoduchý meruňkový koláč z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Coolich uvařil 6. 7. 2011 20:07 Jednoduchý meruňkový koláč z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Před pečením Okomentovat
Coolich uvařil 6. 7. 2011 20:07 Jednoduchý meruňkový koláč z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Průřez :-) Okomentovat
Coolich uvařil 6. 7. 2011 20:07 Jednoduchý meruňkový koláč z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Hotový upečený koláč Okomentovat
Holka u plotny vaří: Nastavovaná bramborová kaše s ječnými krupkami voní osmaženou cibulkou a skvěle zasytí
Smažená cuketa v sýrovém těstíčku: Křehkým plátkům cukety dodá sýr šťavnatost a výraznější chuť, bylinky jemnou vůni
Náš život s celiakií: Šetření při bezlepkovém pečení aneb Jak jsem se přes speciální mouky dostala až k těm nejobyčejnějším