Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
recepty73 uvařil 30. 12. 2017 10:02 Jednohubky / chlebíčky s tresčími játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Novoluní v Raku ve znamení odlehčeného jídelníčku: Býkovi přijde k chuti brokolicový salát s tuňákem, Střelec uvítá avokádový
Mini štóly jako cukroví: Z tvarohového těsta jsou neuvěřitelně vláčné a vydatně posypané cukrem se rozplývají na jazyku
Pečeme s Ivou: Fantasticky chutnající louhované pečivo s dokonalou kůrkou si dnes doma může snadno upéct každý z nás