Jednohubky / chlebíčky s tresčími játry

recepty73 Kuchař: recepty73

Doba přípravy: 30 minut vždy málo .-)) Studená kuchyně 12 názorů

Suroviny

40 g změklého másla nebo dobrého pomazánkového
1 plechovka tresčích jater
sůl
mletý pepř
nové mleté koření
1 lžička dijonské hořčice, případně plnotučné
rohlíky či bagetky
Dále dle chuti:
cibule nebo lahůdková cibulka
pažitka nebo petrželka
vejce natvrdo
tence krájený citron
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Tresčí játra rozmačkáme vidličkou v hlubokém talíři s kouskem změklého másla (můžeme použít i přírodní pomazánkové) a trochou hořčice, dle chuti osolíme, opepříme a přidáme mleté nové koření. Konzistenci pomazánky můžeme zjemnit dle potřeby olejem z tresčích jater.

  2. Nové koření přidáváme opatrně, je velmi aromatické, do pomazánky patří, ale nesmí přehlušit veškerou chuť.

  3. Pomazánku dobře promícháme, necháme v chladnu alespoň hodinu proležet a pak s ní nazdobíme plátky pečiva, které jsme zlehka potřeli máslem.

  4. Zdobíme dle vlastní chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jednohubky / chlebíčky s tresčími játry

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Lenunka: Tim bylo mysleno,ze server neblne,ale vicekrat odesilana zprava,se stava castejsim kliknutim.:-)

    Odpovědět

  • Lenunka Lenunka(moderátorka)

    jemmy: jen jste psala, že Vám to komentář nechtělo odeslat, tak jsem psala, že ten server blbne i mě, netušila jsem, že to je Váš server. S vaším hodnocením receptu to nemá společného vůbec nic:-)

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Lenunka: Muj server je ok.A nechapu,co to ma spolecneho s mym hodnocenim k receptu:-O
    Preji moc hezky vecer.:-8

    Odpovědět

  • Lenunka Lenunka(moderátorka)

    jemmy: ono to dneska nějak blbne, mě to taky hlásí každou chvíli chybu serveru a seká se to

    jinak , ano,přesně, zdobení je už úplně mimo mísu ;-)

    Odpovědět

  • recepty73 recepty73(autor receptu)

    Jana Dorazinová-Remková: jemmy: ...díky:-K, jsem rád, že poznáte rozdíl mezi sardelkou a kořením a citronem a hořčicí a dokážete odhadnout zcela odlišný výsledek/chuť :-*:-K:-K:-D ...zdobení je už mimo mísu:-p

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Patri to sem jednou,neslo me to odeslat:-)

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Patri to sem jednou,neslo me to odeslat:-)

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

  • Lenunka Lenunka(moderátorka)

    tak teď jsem se vyděsila...vždyť jsem jednohubky s pomazánkou z tresčích jater už dneska jednou komentovala a lajkovala, jak to že to tu není? jo aha, to jsou "jiné", ty nové hned vedle, tak to jo, už jsem se lekla, že jsem se vrátila v čase...
    asi by bylo příliš složité pod recept Jany Remkové přidat fotku a napsat: dělám stejně, jen místo sardelové pasty dávám hořčici a kořením mletým novým kořením...ale zase je pravda, že Jana tam nemá uvedeno, čím se to zdobí...pak je tedy další recept potřeba....
    Ach jo...:-((

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

Tématické fráze: chlebíčky a jednohubky zdobení chlebíčky s tresčími játry jak se zdobí chlebíčky jednohubky s tresčích jater chlebíček s tresčími játry recept chlebicky a jednohubky chlebicky a jednohubky fotky a recepty tresci jatra chlebicky jednohubky se sardelkou jednohubky z tresčích jater recept chlebíčky se sardelkou tresčí játra chlebíček jednohubky recept zdobení chlebíček se sardelkou obložený chlebíček s tresčími játry chlebička a jednohubky chlebíčky jednohubky chlebicky s tresci jatra -priprava cz jak se zdobí jednohubky chutovky a chlebicky

Zapomněl/a jsem heslo