Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
tejaja uvařila 15. 2. 2013 18:30 Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 2. 2013 18:30 Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 2. 2013 18:30 Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 2. 2013 18:29 Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 2. 2013 18:29 Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 2. 2013 18:29 Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
Jídelní rozmary slavných: Modelka Pavlína Pořízková miluje veganský mac and cheese, který zachutná i masožroutům