Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,28 g |
Tuky | 49,61 g |
Vláknina | 12,82 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 53,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 14:40
Vaclav Fronek: kupujeme celé jahňa, ktoré si dávame do mrazáku
Aj s vnútornosťami. A keďže sestra toto nemusí, máme žľazy z 2 jahniat 




16. 2. 2013 10:22
Býčí jsem už dělal. Na omajdu i jako řízek, ale že se dají sehnat JEHNĚČÍ to ani nevím. Snad někde v oblasti kde se více pěstují ovečky ? Ale máš +bodík 5
16. 2. 2013 09:56
Týý jo!! Terezko, býčí jsem už dělala, ale tyhle jehněčí jsem ještě snad ani neviděla!!

15. 2. 2013 22:26
Já žlázy ještě nikdy nedělala, ale lákají mne
+

15. 2. 2013 22:06
tejaja:Terezko, ty řádíš na samý večer, že by jako taková inspirace před spaním
Mám ráda žlázy býčí, tak proč ne jehněčí, když je to obojí se stejnou funkcí že
Máš 3.boda




15. 2. 2013 21:45
srettka: 





15. 2. 2013 21:42
srettka: 





15. 2. 2013 21:38
tejaja:bože, mě tie guľe načisto oslepily
, že jsem si popletla i druh přežvýkavce, z ovčího batolete jsem udělala mladého býčka
no, ty rumbakoule mě nesvědčej





15. 2. 2013 21:28
srettka: 









15. 2. 2013 20:35
srettka: 

jahňa, teda chlapček od ovečky 








15. 2. 2013 20:33
O DÝÝÝJO
to jsou guľe
ty jsou sloní??
páč esli je nosíl býček, tak tahal snad po zemi, ne?
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast





fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast


Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Citronové řezy s kokosovým krémem
Přidáno před 6 hodinami

Vepřové maso s bambusovými výhonky
Přidáno před 21 hodinami

Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Přidáno před 23 hodinami

Krůtí řízky marinované v jogurtu, obalené v kukuřičné strouhance
Přidáno 26. 3. 2023 10:54

Fantastické Koka sušenky z různých nemouk, otrub a podobně
Přidáno 26. 3. 2023 04:40

Drůbeží kapsičky pečené v remosce
Přidáno 25. 3. 2023 16:59
Právě bylo uvařeno:

Autentické špagety carbonara podle Emanuela
uvařil/a Christine
před 1 hodinou

Citronová babetka - jemná a vláčná
uvařil/a Bublina64
před 2 hodinami

Povidlové šátečky bez kynutí
uvařil/a IvaCap
před 3 hodinami

Špagety po uhlířsku
uvařil/a Panova
před 3 hodinami

Losos zapečený v sýrovém přelivu
uvařil/a Kacora13
před 3 hodinami

Výborné kynuté těsto
uvařil/a dasa.fie@volny.cz
před 5 hodinami

Bílkový chlebíček I.
uvařil/a Panova
před 5 hodinami

Kuře na divoko
uvařil/a MamkaTerka
před 6 hodinami

Linecký koláč s marmeládou
uvařil/a Marcela0123
před 8 hodinami

Linecký mřížkový koláč
uvařil/a Marcela0123
před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí žlázy ovčí žlázy ovci zlazy ovci zlazy recepty recepty ovci zlazy kozí zlazy recepty jehněčí žlázy recept ovčí žlázy jídlo beraní žlázy recepty jehněčí žlázy recepty jehněčí na hořcici jehněčí žlázy recepty na beraní žlázy beraní žlázy recept pečené ovčí žlázy ovce s hořčičnou ovčí žlaza mohu kuchyňsky zpracovat jehněčí žlázy? ovčí zlazy recept čištění jehněčí žlázy
Suroviny: jehněčí žláza, mléko, pyré rajčatové, hořčice francouzská, sůl, pepř, olej, vývar, cibule, česnek, mléko, mouka hladká, olej, ocet,
Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXoj
11 názorů