Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

15. 2. 2013 20:29

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 118 kJ / 745 kcal
Bílkoviny17,28 g
Tuky49,61 g
Vláknina12,82 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,80 g
Sacharidy53,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

22. 2. 2013 14:40

Vaclav Fronek: kupujeme celé jahňa, ktoré si dávame do mrazáku:-D Aj s vnútornosťami. A keďže sestra toto nemusí, máme žľazy z 2 jahniat :-D;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

16. 2. 2013 10:22

Býčí jsem už dělal. Na omajdu i jako řízek, ale že se dají sehnat JEHNĚČÍ to ani nevím. Snad někde v oblasti kde se více pěstují ovečky ? Ale máš +bodík 5

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 2. 2013 09:56

Týý jo!! Terezko, býčí jsem už dělala, ale tyhle jehněčí jsem ještě snad ani neviděla!!:-O

pipre pipre

15. 2. 2013 22:26

Já žlázy ještě nikdy nedělala, ale lákají mne:yes:+

Bibinka Bibinka

15. 2. 2013 22:06

tejaja:Terezko, ty řádíš na samý večer, že by jako taková inspirace před spaním:-?:-D Mám ráda žlázy býčí, tak proč ne jehněčí, když je to obojí se stejnou funkcí že;-) Máš 3.boda:yes:

x.XXX.x x.XXX.x

15. 2. 2013 21:45

srettka: :-D:-D:-D

marianne

15. 2. 2013 21:42

srettka: :-D:-)):-p

srettka

15. 2. 2013 21:38

tejaja:bože, mě tie guľe načisto oslepily:-O, že jsem si popletla i druh přežvýkavce, z ovčího batolete jsem udělala mladého býčka:-O no, ty rumbakoule mě nesvědčej:-8:-))

jirholu jirholu

15. 2. 2013 21:28

srettka: :-D:-D:-D:-D:-D

tejaja tejaja

15. 2. 2013 20:35

srettka: :-D:-D:-D jahňa, teda chlapček od ovečky :-D:-D:-D

srettka

15. 2. 2013 20:33

O DÝÝÝJO:-O to jsou guľe:-O ty jsou sloní??:-)) páč esli je nosíl býček, tak tahal snad po zemi, ne?:-))
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast:-8:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí žlázy ovčí žlázy ovci zlazy ovci zlazy recepty recepty ovci zlazy kozí zlazy recepty jehněčí žlázy recept ovčí žlázy jídlo beraní žlázy recepty jehněčí žlázy recepty jehněčí na hořcici jehněčí žlázy recepty na beraní žlázy beraní žlázy recept pečené ovčí žlázy ovce s hořčičnou ovčí žlaza mohu kuchyňsky zpracovat jehněčí žlázy? ovčí zlazy recept čištění jehněčí žlázy

Suroviny: jehněčí žláza, mléko, pyré rajčatové, hořčice francouzská, sůl, pepř, olej, vývar, cibule, česnek, mléko, mouka hladká, olej, ocet,

TopRecepty.cz

Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gXoj