Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
1974andrea uvařila 19. 4. 2013 11:38 Jelení roštěnky alla saltimbocca 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 4. 2013 11:38 Jelení roštěnky alla saltimbocca 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 4. 2013 11:37 Jelení roštěnky alla saltimbocca 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 4. 2013 11:37 Jelení roštěnky alla saltimbocca 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 4. 2013 11:37 Jelení roštěnky alla saltimbocca 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pařížská šlehačka korunuje nejeden zákusek. Připravte si tu nejlepší podle slavné cukrářky Mirky van Gils Slavíkové