Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Gabca_12 uvařila 26. 6. 2021 20:25 Jemná bábovka z pudinkového prášku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marta uvařila 26. 2. 2009 17:51 Jemná bábovka z pudinkového prášku 0 0 Zobrazit detail upečeno ve velké koláčové formě Okomentovat
8 foto Vaření podle umělé inteligence: Sladká štěpánská omeleta „vylepšená“ šunkou, cibulí a sýrem? Jako vtip dobrý
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes