První republika s Kristinou: Bramborová růže voní povidly a mákem a nejlépe chutná právě vytažená z trouby
Rychlé šlehačkové cukroví: Lahodné a křehké tvary jen ze tří surovin vykouzlí vánoční atmosféru ani ne za hodinu
Tereza Blazkova uvařila 3. 9. 2013 16:03 Jogurtový makovník z nemletého máku 0 0 Zobrazit detail Jogurtový makovník z nemletého máku Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 10. 2012 17:56 Jogurtový makovník z nemletého máku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chilli papricka uvařila 6. 10. 2012 17:08 Jogurtový makovník z nemletého máku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky