Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
krkovicka.x uvařil 16. 5. 2016 08:53 Kachna na pomerančích a černém litovelském citrónu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 16. 5. 2016 08:53 Kachna na pomerančích a černém litovelském citrónu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 16. 5. 2016 08:53 Kachna na pomerančích a černém litovelském citrónu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Jan Punčochář prozradil, jak připravit úžasnou smaženici: Solit musíte houby až nakonec, jinak pustí vodu, říká šéfkuchař