Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:34 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:18 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:17 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:17 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:17 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět nápadů, jak využít těstoviny, které zbyly: Skvěle chutnají zapečené se sýrem i uzeným. Hodí se do salátu i do polévky