Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:34 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:18 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:17 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:17 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 12. 2013 13:17 Kakaovo - kávový perníkový srnčí hřbet s mandlemi a brandy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šumavský bramborák: Hrubá mouka zajistí jedinečnou křupavost, zajímavou chuť a vůni jedna netradiční ingredience
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma