Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
isindy uvařila 5. 1. 2011 17:41 Kakaový věnec se šlehačkou a mandarinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 5. 1. 2011 17:40 Kakaový věnec se šlehačkou a mandarinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 5. 1. 2011 17:38 Kakaový věnec se šlehačkou a mandarinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 5. 1. 2011 17:37 Kakaový věnec se šlehačkou a mandarinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 tipů, jak na nejlepší bublaninu: Důležitý je druh těsta i ovoce a taky správná teplota trouby. Co ještě nepodcenit?