Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Bellite uvařila 28. 3. 2017 13:24 Kalamáry v těstíčku + opečená chapadla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bellite uvařila 28. 3. 2017 13:24 Kalamáry v těstíčku + opečená chapadla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bellite uvařila 28. 3. 2017 13:24 Kalamáry v těstíčku + opečená chapadla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bellite uvařila 28. 3. 2017 13:24 Kalamáry v těstíčku + opečená chapadla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bellite uvařila 28. 3. 2017 13:24 Kalamáry v těstíčku + opečená chapadla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jihočeské bosáky z brambor a dýně vypadají lákavě a chutnají božsky. K přípravě stačí jen tři suroviny
Ražniči v zapékací misce: Chutná stejně dobře jako na špejli, je báječně šťavnaté a mnohem rychlejší na přípravu