Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Kaczik uvařila 29. 1. 2016 10:36 Kapustové karbanátky s quinoou a provolone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 29. 1. 2016 10:36 Kapustové karbanátky s quinoou a provolone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 29. 1. 2016 10:36 Kapustové karbanátky s quinoou a provolone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Holka u plotny radí: Jak na dubajskou čokoládu? Připravit ji můžeme i ve formě pralinek, mezi cukrovím se budou vyjímat