Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustové karbanátky s quinoou a provolone

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2016 12:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 293 kJ / 1 265 kcal
Bílkoviny67,50 g
Tuky47,66 g
Vláknina32,11 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy127,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

30. 1. 2016 11:00

Moc pěkné:yes:

zizala zizala (moderátorka)

29. 1. 2016 19:07

Pěkné :yes:

hosta hosta

29. 1. 2016 16:38

maris: jj, na hodně hustém sítě pod kohoutkem - vymyjí se saponiny, které semena obalují. Guinou milujeme, raději tmavou, je oříškovější. ;-)

maris maris

29. 1. 2016 16:33

Tak jsem měla štěstí a budu ji od teď taky proplachovat, díky za radu:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 1. 2016 16:11

Kaczik, maris: ano, i já jsem to četla a od začátku, co ji vařím, ji před tím několikrát proplachuji horkou vodou.

Kaczik

29. 1. 2016 16:02

maris: Když jsem ji dělala úplně poprvé, tak měla trochu nahořklý ocas. Pak jsem si o ní a její přípravě dohledala víc a častokrát jsem narazila na to, že se má propláchnout, aby ztratila hořkost. Pro jistotu to tak už raději dělám :-)

maris maris

29. 1. 2016 15:57

Kaczik: fáákt ? to jsem asi tedy měla štěstí, dělám ji celkem často, jak bílou, tak i tu červenou / nevím, asi mají přesné názvy /, ale nikdy se mi to nestalo. Ani jsem nevěděla, že by se měla proprat:-8:-))
Díky:-)

Kaczik

29. 1. 2016 15:52

maris: Quinoa má totiž tendence být hořká. Proto se má nechat odstát ve vodě, anebo proprat. Ale nakonec je lepší udělat oboje a když se při jejím vaření udělá na hladině pěna, tak i tu posbírat.

maris maris

29. 1. 2016 15:35

Líbí se mi, ale proč jsi quinou " pro jistotu třikrát proprala " ?:-)

hosta hosta

29. 1. 2016 14:37

Taky se mi líbí:yes:

Jitkas

29. 1. 2016 14:31

Pekny recept :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guinou kapustové karbanátky kapustové karbanátky recept bulgur s guinou recept na kapustové karbanátky kapusta ka karbanátky třikrát jinak veganské kapustové karbanátky recepty s quínoou jak vařit guinou karbanátky s quinoou recept na jídlo s guinou karbanátky pečené v troubě s quinoou kapustové karbanátky na plech co je guinou karbanátky s červenou quinoou kapustové karbanátky ka co udelat z cerstve kapusty co na horkou kapustu kapustové ka

Suroviny: quinoa, vývar, kapusta, sýr provolone, vejce, mouka kukuřičná, mrkev, pórek, česnek, petrželka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kapustové karbanátky s quinoou a provolone

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lNA7