Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,50 g |
Tuky | 47,66 g |
Vláknina | 32,11 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 127,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2016 10:00
Moc pěkné
29. 1. 2016 18:07
Pěkné
29. 1. 2016 15:38
maris: jj, na hodně hustém sítě pod kohoutkem - vymyjí se saponiny, které semena obalují. Guinou milujeme, raději tmavou, je oříškovější.
29. 1. 2016 15:33
Tak jsem měla štěstí a budu ji od teď taky proplachovat, díky za radu
29. 1. 2016 15:11
Kaczik, maris: ano, i já jsem to četla a od začátku, co ji vařím, ji před tím několikrát proplachuji horkou vodou.
29. 1. 2016 15:02
maris: Když jsem ji dělala úplně poprvé, tak měla trochu nahořklý ocas. Pak jsem si o ní a její přípravě dohledala víc a častokrát jsem narazila na to, že se má propláchnout, aby ztratila hořkost. Pro jistotu to tak už raději dělám
29. 1. 2016 14:57
Kaczik: fáákt ? to jsem asi tedy měla štěstí, dělám ji celkem často, jak bílou, tak i tu červenou / nevím, asi mají přesné názvy /, ale nikdy se mi to nestalo. Ani jsem nevěděla, že by se měla proprat
Díky
Díky
29. 1. 2016 14:52
maris: Quinoa má totiž tendence být hořká. Proto se má nechat odstát ve vodě, anebo proprat. Ale nakonec je lepší udělat oboje a když se při jejím vaření udělá na hladině pěna, tak i tu posbírat.
29. 1. 2016 14:35
Líbí se mi, ale proč jsi quinou " pro jistotu třikrát proprala " ?
29. 1. 2016 13:37
Taky se mi líbí
29. 1. 2016 13:31
Pekny recept
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit quinou? Královna superpotravin se v kuchyni neztratí. Jak s ní vařit a do jakých pokrmů ji použít
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: guinou kapustové karbanátky kapustové karbanátky recept bulgur s guinou recept na kapustové karbanátky kapusta ka karbanátky třikrát jinak veganské kapustové karbanátky recepty s quínoou jak vařit guinou karbanátky s quinoou recept na jídlo s guinou karbanátky pečené v troubě s quinoou kapustové karbanátky na plech co je guinou karbanátky s červenou quinoou kapustové karbanátky ka co udelat z cerstve kapusty co na horkou kapustu kapustové ka
Suroviny: quinoa, vývar, kapusta, sýr provolone, vejce, mouka kukuřičná, mrkev, pórek, česnek, petrželka, sůl, pepř
Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNA7
11 názorů