Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,50 g |
Tuky | 47,66 g |
Vláknina | 32,11 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 127,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2016 11:00
Moc pěkné

29. 1. 2016 19:07
Pěkné 

29. 1. 2016 16:38
maris: jj, na hodně hustém sítě pod kohoutkem - vymyjí se saponiny, které semena obalují. Guinou milujeme, raději tmavou, je oříškovější. 

29. 1. 2016 16:33
Tak jsem měla štěstí a budu ji od teď taky proplachovat, díky za radu

29. 1. 2016 16:11
Kaczik, maris: ano, i já jsem to četla a od začátku, co ji vařím, ji před tím několikrát proplachuji horkou vodou.
29. 1. 2016 16:02
maris: Když jsem ji dělala úplně poprvé, tak měla trochu nahořklý ocas. Pak jsem si o ní a její přípravě dohledala víc a častokrát jsem narazila na to, že se má propláchnout, aby ztratila hořkost. Pro jistotu to tak už raději dělám 

29. 1. 2016 15:57
Kaczik: fáákt ? to jsem asi tedy měla štěstí, dělám ji celkem často, jak bílou, tak i tu červenou / nevím, asi mají přesné názvy /, ale nikdy se mi to nestalo. Ani jsem nevěděla, že by se měla proprat

Díky


Díky

29. 1. 2016 15:52
maris: Quinoa má totiž tendence být hořká. Proto se má nechat odstát ve vodě, anebo proprat. Ale nakonec je lepší udělat oboje a když se při jejím vaření udělá na hladině pěna, tak i tu posbírat.
29. 1. 2016 15:35
Líbí se mi, ale proč jsi quinou " pro jistotu třikrát proprala " ?

29. 1. 2016 14:37
Taky se mi líbí

29. 1. 2016 14:31
Pekny recept 

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Žampiony na uzeném boku a cibuli
Přidáno před 1 hodinou

Mléčná polévka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami

Žampionové špízy z trouby
Přidáno před 11 hodinami

Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Přidáno 4. 6. 2023 18:17

Nakládané vepřové řízky s oregánem
Přidáno 4. 6. 2023 12:18

Piškotové řezy s tvarohovým krémem a šlehačkou
Přidáno 4. 6. 2023 07:38
Právě bylo uvařeno:

Tatarkové bagetky pre Katarínku
uvařil/a Wanilor
před 56 minutami

OREO cupcakes
uvařil/a Wanilor
před 57 minutami

Kynutý bezlepkový knedlík z mikrovlnky
uvařil/a Adamil
před 1 hodinou

Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
uvařil/a chemala
před 1 hodinou


Vanilkové řezy
uvařil/a beruna1
před 1 hodinou

Svíčková na smetaně
uvařil/a KarinFox
před 1 hodinou

Pomazánka z polického uheráku
uvařil/a hanastan
před 2 hodinami

Klasický hamburger
uvařil/a La Bete
před 3 hodinami

Brambory pečené v olivové hořčici
uvařil/a houba
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: guinou kapustové karbanátky kapustové karbanátky recept bulgur s guinou recept na kapustové karbanátky kapusta ka karbanátky třikrát jinak veganské kapustové karbanátky recepty s quínoou jak vařit guinou karbanátky s quinoou recept na jídlo s guinou karbanátky pečené v troubě s quinoou kapustové karbanátky na plech co je guinou karbanátky s červenou quinoou kapustové karbanátky ka co udelat z cerstve kapusty co na horkou kapustu kapustové ka
Suroviny: quinoa, vývar, kapusta, sýr provolone, vejce, mouka kukuřičná, mrkev, pórek, česnek, petrželka, sůl, pepř
Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNA7
11 názorů