Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Colombo65 uvařil 5. 4. 2014 14:00 Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Colombo65 uvařil 5. 4. 2014 13:59 Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Colombo65 uvařil 5. 4. 2014 13:58 Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Colombo65 uvařil 5. 4. 2014 13:58 Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Colombo65 uvařil 5. 4. 2014 13:57 Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Halušky ze Slezska: Pro dokonalou chuť stačí jen pár ingrediencí a křupavá slanina se smaženou cibulkou, brynza není potřeba
Jak skladovat pomazánky a jak dlouho? Masové nebo rybí spotřebujte do druhého dne, zeleninové vydrží déle