uvařila 2. 10. 2013 14:44
Díky cibuli a mrkvi je kečup dostatečně hustý, nemusí se dlouho redukovat na sporáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2013 14:44
Díky cibuli a mrkvi je kečup dostatečně hustý, nemusí se dlouho redukovat na sporáku
uvařila 2. 10. 2013 14:43
Kastrol dáme na sporák a na největší plotýnce na plný výkon za stálého promíchávání necháme mírně odpařit.Pomocí trychtýře horké plníme do lahví a zavíčkujeme
uvařila 2. 10. 2013 14:43
Rozmixovanou zeleninu propasírujeme do většího kastrolu přes husté síto
uvařila 2. 10. 2013 14:43
Do papiňáku dáme pokrájenou zeleninu,koření,sůl a ocet a vaříme 20minut.Poté ponorným mixérem rozmixujeme na hustou kaši
uvařila 2. 10. 2013 14:42
Část použitých surovin
uvařila 2. 10. 2013 14:40
Z uvedeného množství surovin připravíme 2,8litru hustého kečupu
uvařila 2. 10. 2013 14:37
Kečup"cibuláč"z papiňáku