uvařila 2. 10. 2013 16:44
Díky cibuli a mrkvi je kečup dostatečně hustý, nemusí se dlouho redukovat na sporáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2013 16:44
Díky cibuli a mrkvi je kečup dostatečně hustý, nemusí se dlouho redukovat na sporáku
cibule, rajče, mrkev, feferonka, ocet, sůl, bobkový list, koření hřebíček, skořice celá, koření nové koření, rozmarýn, olej, mrkev
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Božsky vláčné hot cross buns: Anglické mazance zvládne podle tohoto receptu každý
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
Jídla ze zbytků: Co se zavadlou zeleninou? Využít se dá do sekané i do polévky