Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
jahoda uvařila 5. 11. 2011 14:34 Knedlíčková zelňačka 0 0 Zobrazit detail Knedlíčková zelňačka Okomentovat
jahoda uvařila 5. 11. 2011 14:34 Knedlíčková zelňačka 0 0 Zobrazit detail knedlíčky před vařením Okomentovat
Flíčky se zelím voní vyškvařenou slaninou a osmaženou cibulkou. Výborné jídlo snadno připraví i kuchařský začátečník