uvařila 20. 10. 2019 16:37
Bosáky jsou tužší knedlíky, nenasákavé, jako většinou knedlíky ze syrových brambor bývají, ale nejsou tvrdé..
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2019 16:37
Bosáky jsou tužší knedlíky, nenasákavé, jako většinou knedlíky ze syrových brambor bývají, ale nejsou tvrdé..
uvařila 20. 10. 2019 16:37
Uděláme malé knedlíčky velikosti tenisáku a vaříme v osolené vodě 12 - 15 minut
uvařila 20. 10. 2019 16:37
Uvařené vybereme děrovanou naběračkou a každý 2x propíchneme vidličkou nebo překrojíme.
uvařila 20. 10. 2019 16:37
Kostičky rohlíku pod brambory a moukou skoro nejsou vidět, ale jsou tam!
uvařila 20. 10. 2019 16:37
Zpracujeme těsto a necháme 20 - 30 minut odpočinout, aby rohlíky natáhly vlhkost z brambor.
uvařila 20. 10. 2019 16:37
Bosáky a zelí k pečenému masu