Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
buryna uvařila 21. 9. 2010 11:53 Knedlíky z krájených žemlí - rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
buryna uvařila 21. 9. 2010 11:53 Knedlíky z krájených žemlí - rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
buryna uvařila 21. 9. 2010 11:53 Knedlíky z krájených žemlí - rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Voňavé nadýchané koblížky se rozplývají na jazyku, příprava je snadná a hotové jsou za chvíli
Trochu jiný „smažák“: Smažený sýr feta ve speciálním těstíčku podle receptu řecké šéfkuchařky Marianthi božsky chutná
Křupavé pečené zelí jako originální příloha i lehký hlavní chod: S koprovým dipem tvoří dokonalou dvojici