Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
holubova32 uvařila 12. 5. 2012 09:28 Kočárek, Eiffelovka, Včelka Mája 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
holubova32 uvařila 12. 5. 2012 09:28 Kočárek, Eiffelovka, Včelka Mája 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
holubova32 uvařila 12. 5. 2012 09:28 Kočárek, Eiffelovka, Včelka Mája 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané