Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
hanahcotton uvařila 17. 1. 2013 15:52 Kokosový moučník s kustovnicí 0 0 Zobrazit detail Kustovnice Okomentovat
Virální pečené brambory hasselback: Díky speciálnímu nařezání za pomocí špejlí vytvoříte úžasně křupavou dobrotu
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku