Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Bibinka uvařila 24. 11. 2011 14:00 Kopřivový sirup s trochou pampelišek 0 0 Zobrazit detail sirup... Okomentovat
Bibinka uvařila 24. 11. 2011 13:41 Kopřivový sirup s trochou pampelišek 0 0 Zobrazit detail Kopřivový sirup s trochou pampelišek a bezinek Okomentovat
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností