Nejlepší cukrová poleva na perníčky: Aby byla hladká, hustá tak akorát a chuťově dobrá, je třeba dodržet dva zásadní kroky
Jak vyklopit pracny z formiček: Nejčastější problémy mají jednoduché řešení. S tímto postupem se zaručeně povedou
Zelný salát podle ČSN: Barevný, křupavý a příjemně sladkokyselý býval součástí oblohy. Skvěle chutná samotný i k masu
petram uvařila 22. 3. 2013 08:14 Kořeněná quinoa na sušených švestkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 22. 3. 2013 08:14 Kořeněná quinoa na sušených švestkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Americký Doberge cake: Vynikající vrstvený pudinkový dort s evropskými kořeny se peče na místní masopust a chutná skvěle