Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
ivulinka uvařila 29. 11. 2014 12:53 Kořeněná vepřová kýta se žampiony a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 29. 11. 2014 12:52 Kořeněná vepřová kýta se žampiony a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 3. 1. 2010 17:51 Kořeněná vepřová kýta se žampiony a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
23 foto Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu