Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Hella uvařila 13. 1. 2010 20:09 Kořeněné zimní řezy s tvarohovým krémem 0 0 Zobrazit detail Pudink Olé a Ztužovač Okomentovat
LidaD uvařila 29. 11. 2009 21:04 Kořeněné zimní řezy s tvarohovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
Julius Caesar snídal vinný střik, k večeři měl kuře na rozmarýnu s dušenou zeleninou. A zřejmě si pochutnával i na pizze