Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
ralbyk uvařil 27. 11. 2011 12:35 Kotleta na smetaně s pečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail hotové brambory Okomentovat
ralbyk uvařil 27. 11. 2011 12:35 Kotleta na smetaně s pečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail maso v pekáči Okomentovat
ralbyk uvařil 27. 11. 2011 12:35 Kotleta na smetaně s pečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail už na talíři Okomentovat
Svatomartinské kuře nahradí i husu. Stačí přidat správné ingredience a bude chutnat a vonět úplně jako tradiční pečínka
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!