Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Colombo65 uvařil 21. 5. 2015 20:46 Králičí hřbet s pancettou 0 0 Zobrazit detail Králičí hřbet s pancettou Okomentovat
Colombo65 uvařil 21. 5. 2015 20:46 Králičí hřbet s pancettou 0 0 Zobrazit detail Králičí hřbet s pancettou Okomentovat
Jak správně vyklopit bábovku? Využijte osvědčené fígle, aby se bábovka nepřilepila na formu a vypadala lákavě