Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Jak dlouho vydrží nepečené cukroví? Záleží na surovinách. Některé druhy je třeba sníst hned, ty s alkoholem do tří týdnů
Jak připravit vláčnou mrkvovou buchtu, která voní kokosem a citronem: Luxusní a snadný moučník s tvarohem je hotový hned
sebastianna uvařila 9. 4. 2013 21:08 Králík na čerstvých bylinkách a pecorinu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebastianna uvařila 9. 4. 2013 21:08 Králík na čerstvých bylinkách a pecorinu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebastianna uvařila 9. 4. 2013 21:08 Králík na čerstvých bylinkách a pecorinu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Italská focaccia: Křupavé, ale přitom dokonale vláčné pečivo potřebuje kvalitní olivový olej a několikrát překládat těsto
Holka u plotny radí: Tak trochu jiná chlebová polévka? Toskánská ribollita je plná zeleniny a voní sýrem