Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
srettka uvařila 27. 1. 2013 17:06 Králík s kořeněnou cibulovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 27. 1. 2013 17:06 Králík s kořeněnou cibulovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 27. 1. 2013 17:06 Králík s kořeněnou cibulovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pravda o sádle: Výživová specialistka vysvětluje, proč se tuků nemáme bát a jak je to s neslavným cholesterolem
6 nejlepších způsobů, jak uchovat rajčata na zimu: Dají se usušit, zamrazit, využít na protlak i fantastický domácí kečup
8 foto Matějská pouť začíná: Zavzpomínejte, jak vypadaly řetízkáče, žužu a střelnice před lety, za dob socialismu