Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Nemecky_Kreativni_Chef uvařil 13. 2. 2019 12:56 Křehká kachní prsíčka s čerstvými brusinkami, hlívou ústřičnou a fialovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Ingredience 2 porce Okomentovat
Nemecky_Kreativni_Chef uvařil 13. 2. 2019 12:56 Křehká kachní prsíčka s čerstvými brusinkami, hlívou ústřičnou a fialovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Hotové jíldo Okomentovat
Jak na Tučný čtvrtek nejlépe opéct jitrnice, aby nepopraskaly: Křupavé na povrchu a šťavnaté uvnitř budou díky těmto trikům