Dokonalé houbové škvarky podle slavného šéfkuchaře: Voní česnekem a kmínem a chutnají naprosto fantasticky
Holka u plotny peče: Jablečné taštičky jako z McDonald's voní vanilkou a díky pudinku jsou uvnitř krásně krémové
rendulka uvařila 24. 8. 2010 19:51 Křehké koláčky s cuketovou nápní 0 0 Zobrazit detail dneska večer jsem zkoušela,jsou výborný,bodík už putuje. Okomentovat
Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
6 foto Jednoduchá valentýnská srdíčka podle Besky z MasterChefa: Moučník z listového těsta zvládnou i začátečníci