Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Boubelinda uvařila 16. 5. 2009 12:12 Křehký mřížkový moučník s rebarborou a tvarohem 0 0 Zobrazit detail Lepší je druhý den Okomentovat
Boubelinda uvařila 16. 5. 2009 12:07 Křehký mřížkový moučník s rebarborou a tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 16. 5. 2009 12:04 Křehký mřížkový moučník s rebarborou a tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto JdemeŽrát slaví 10 let na scéně: Youtuber vzpomíná na první roky, nečekané momenty i reakce diváků. Neměl to být projekt, říká