Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
magdalenka uvařil 12. 3. 2013 17:01 Krém z medvědího česneku s václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 12. 3. 2013 17:01 Krém z medvědího česneku s václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 12. 3. 2013 17:01 Krém z medvědího česneku s václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Colin Firth miluje arabské mezze a sám připravuje indická jídla, třeba tohle kuře tandoori
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku