Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Danca uvařila 4. 11. 2015 19:25 Krémová polenta s restovanou hlívou a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 4. 11. 2015 19:24 Krémová polenta s restovanou hlívou a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ředkvičkové listy končí v koši neprávem. Jsou skvělé pro obohacení polévek a vyrobíme z nich i tohle skvělé pesto
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová chce mít klidné Vánoce a přiznává: Cukroví doma nepeču, na to už nemám kapacitu