Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
misza uvařila 1. 6. 2010 16:48 Krémová zeleninová polévka s cibulovými nočky. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Betina uvařila 1. 3. 2010 13:17 Krémová zeleninová polévka s cibulovými nočky. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Betina uvařila 1. 3. 2010 13:17 Krémová zeleninová polévka s cibulovými nočky. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná
Cukrář Josef Maršálek o Alžbětě II.: S královnou končí jedna éra, berme to jako příležitost být lepšími lidmi