Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Anna Kocikova uvařila 29. 5. 2017 16:36 Křenová omáčka s uzeným masem z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 5. 2017 16:36 Křenová omáčka s uzeným masem z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Velikonoce za socialismu: Frčely arašídy v čokoládě, Kinder vajíčka z Tuzexu za 1 bon a holky se bály šmigrustu
Etiketa na talíři v historii: Vidličky se nelíbily církvi, na návštěvy si lidé nosili vlastní nože a lžíce a muži krájeli jídlo dámám