Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
zizala uvařila 15. 5. 2020 10:10 Krkonošská libečková česnečka - opiška 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 14. 5. 2020 12:14 Krkonošská libečková česnečka - opiška 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 14. 5. 2020 12:09 Krkonošská libečková česnečka - opiška 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
24 foto Láďa Hruška prozradil, jak se chystá na Vánoce i co najdeme v jeho Bibli: Cukroví nepečeme, jako dárky dávám knihy, říká