Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
HankaPu uvařila 11. 7. 2009 13:35 Krkovice z jednoho hrnce 0 0 Zobrazit detail ...a hotovo... Okomentovat
HankaPu uvařila 11. 7. 2009 13:34 Krkovice z jednoho hrnce 0 0 Zobrazit detail ...vše se dusí... Okomentovat
HankaPu uvařila 11. 7. 2009 13:29 Krkovice z jednoho hrnce 0 0 Zobrazit detail Krkovice z jednoho hrnce Okomentovat
Panettone místo vánočky: Slavný italský moučník voní kandovaným ovocem a díky trojitému kynutí je nadýchaný jako peříčko
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
33 foto Z Florence na dovolenou s plným žaludkem: Kde si dát jídlo za rozumnou cenu, posedět s pizzou a nebo si jen vychutnat skvělou kávu