Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
HankaPu uvařila 11. 7. 2009 13:35 Krkovice z jednoho hrnce 0 0 Zobrazit detail ...a hotovo... Okomentovat
HankaPu uvařila 11. 7. 2009 13:34 Krkovice z jednoho hrnce 0 0 Zobrazit detail ...vše se dusí... Okomentovat
HankaPu uvařila 11. 7. 2009 13:29 Krkovice z jednoho hrnce 0 0 Zobrazit detail Krkovice z jednoho hrnce Okomentovat
Jak skladovat jahody? Pokud je během dvou dnů neplánujete zpracovat, dejte je zamrazit. To má ale svá pravidla
Jídelní rozmary slavných: Herec Robin Williams alias Táta v sukni ujížděl na donutech a neodpustil si hovězí na zelenině
Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince