Krkovice z jednoho hrnce

toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 3 názory

43

Suroviny

3/4 kg vepřové krkovičky
sůl
pepř
4 dkg sádla
15 dkg mrkve
pórek
15 dkg fazolových lusků
15 dkg celeru
15 dkg hlávkového zelí
10 dkg cibule
1/2 kg brambor
0,7 l vývaru (může být i z kostky)
tymián
majoránka
zelená petrželka
pažitka
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, opečeme na sádle a okořeníme. Cibuli nakrájíme na jemno, mrkev a celer na hranolky, zelí na hrubší kousky a přidáme i s fazolovými lusky k masu a společně podusíme.

  2. Přilijeme vývar, okořeníme tymiánem a majoránkou a vaříme na mírném ohni pod poklicí 45 minut. V polovině úpravy přidáme na kostky nakrájené brambory, pórek a dovaříme.

  3. Hotové posypeme pokrájenou pažitkou a petrželkou. Podáváme jako všechna jídla z jednoho hrnce ve velké míse.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovice z jednoho hrnce

  • zuzanarau zuzanarau

    No ja musím za tento recept dát 10 bodíku:-*:-D je to vynikající taky to dělám, ale ještě tam přidávám anglickou moc velka mňamka:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Asi taky přejdu na jídla z jednoho hrnce, vypadá to dobře a nemusela bych mýt tolik nádobí:-)):yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Pokrmy z jednoho hrnce jsou u nás v oblibě, jsou rychlé a dobré:yes: bylo to šťavnaté a pikantní:yes: +

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo