Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 902 kJ / 2 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,57 g |
Tuky | 125,27 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 746 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 116,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Anz
Moje poznámka
Krkovice z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Anz
Nejnovější recepty
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové buchty
Přidáno před 10 hodinami
Hornické „řízky“
Přidáno před 12 hodinami
Avokádový čoko krém s kysanou smetanou a pomerančem
Přidáno 8. 2. 2025 14:17
Hovězí na žampionech a pórku
Přidáno 8. 2. 2025 13:01
Pečené filé s nivovou omáčkou
Přidáno 8. 2. 2025 12:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
Neregistrovaný před 58 sekundami
Salát z bílé ředkve
Oskeruska před 6 minutami
Buchta Rafaelo
Gibis před 10 minutami
Pórková polévka se sýrem podle babičky
Neregistrovaný před 14 minutami
Brownie
Neregistrovaný před 17 minutami
Špenátová polévka s brambory
Neregistrovaný před 17 minutami
Citronový chlebíček
Neregistrovaný před 23 minutami
Vanilkové cupcakes podle Mišky Kuličky
Neregistrovaný před 23 minutami
Banánové muffiny
Majana před 24 minutami
Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce,
vepřová krkovička z jednoho hrnce,
vepřová krkovice z jednoho hrnce,
jídla z krkovice,
jídlo z krkovice,
vaříme z krkovice,
jídlo z jednoho hrnce recepty,
z jednoho hrnce,
pokrmy z krkovice,
pokrmy z jednoho hrnce,
jídla z jednoho hrnce recepty,
maso z jednoho hrnce,
jídlo z jednoho hrnce,
vepřové maso z jednoho hrnce,
pokrmy z vepřové krkovice,
recepty z krkovice,
recepty na jídla z jednoho hrnce,
recepty na jídlo z jednoho hrnce,
jídla z jednoho hrnce,
recepty na pokrmy z krkovičky
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
sádlo,
mrkev,
pórek,
lusky fazolové,
celer,
zelí hlávkové,
cibule,
brambory,
vývar,
tymián,
majoránka,
petrželka zelená,
pažitka
Komentáře (3)