Svůj podnik otevřel v Praze přede dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Lenka Škulinová uvařila 19. 5. 2021 05:59 Krkovička jako pikantní segedín 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 19. 5. 2021 05:59 Krkovička jako pikantní segedín 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou
Čočková polévka s klobásou a bramborami: Klobáska ji skvěle ochutí, brambory zahustí, hlavně nás ale zasytí i báječně zahřeje