Krkovička jako pikantní segedín

Vepřové maso Doba přípravy: 90 minut příprava 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 90 minut příprava 0 názorů

Suroviny 2+

9 plátků krkovičky bez kosti 
1 PL pálivé papriky
350 g červeného kysaného zelí včetně šťávy
1 kostka bezlepkového zeleninového bujónu
1 cibule
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky po okrajích nařízneme, jemně solíme. Cibulku oloupeme nakrájíme nadrobno, dáme do remosky spolu s plátky masa, s nadrcenou kostkou bujonu a paprikou. Vše "podlijeme" zelím včetně šťávy a necháme v remosce dojít do měkka. Podávala jsem s bramborovým knedlíkem.

Poznámka od kuchařky

Samozřejmě se dá použít klasický knedlík, ale díky tomu, že maso není zahuštěné a knedlík je bezlepkový bramborový, tak je jídlo bezlepkově dietní.

Použijeme teflonovou Remosku.

Komentáře k receptu Krkovička jako pikantní segedín

K receptu nejsou žádné komentáře.