Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Skvělé pečené koleno na černém pivu podle Ostravskeho Gastrošefa: Dlouhé pečení zajistí jemnou chuť i křupavou kůrčičku
Papriky sázejte ven po „zmrzlých“ nebo je při nižších teplotách obalte. Vyhovuje jim slunečný prostor a vyživená půda
Eliza uvařila 21. 11. 2009 12:15 Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 11. 2009 12:15 Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 11. 2009 12:15 Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Nepečené švestkovo-perníčkové kuličky od vítězky kuchařské olympiády: Vynikající a rychlá dobrota, říká Jaroslava Londová