Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
Jak na maďarské lečo krok za krokem: Klíčem je zvolit správný poměr surovin, pak bude výsledek perfektní
Eliza uvařila 21. 11. 2009 12:15 Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 11. 2009 12:15 Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 11. 2009 12:15 Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!