Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
davidstaufcik uvařil 18. 7. 2024 13:07 Krkovička pod cuketovou peřinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 18. 7. 2024 13:07 Krkovička pod cuketovou peřinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 18. 7. 2024 13:07 Krkovička pod cuketovou peřinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 18. 7. 2024 13:07 Krkovička pod cuketovou peřinou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavé makové loupáky od Terezy z Peče celá země: Drahé máslo nahraďte sádlem, pomůže to skvělé chuti, říká